Denna insändare är inte så full av kritik som det kanske låter, då jag vet att ni jobbar hårt med att vi ska trivas, får se det som ett öppet brev till er som bestämmer i Ljungby.

Tre frågor som berör Ljungby i nutid.

1. Vad är det som gör att det kan klubbas igenom äldreboenden/serviceboenden i ganska rask takt, senast i Brunnsparken? Medan ett beslut angående skatepark har tagit flera generationer av politiker att fatta ett beslut? En skatepark som fortfarande idag inte finns ett spår av i hela Ljungby. Ta mig inte fel, jag vill också att det byggs fina nya lokaler till dagis, skola, äldre och så vidare. Det behövs!

2. Vad kostar en överklagan till exempel när det ska byggas nya bostäder, men folk överklagar och det drar ut på tiden och så vidare?

3. När ska det tas på allvar att ett campus/ studentboende behövs i Ljungby, då bland annat CIL vill göra det bra för studenter från Sveriges alla hörn att komma hit. Borde prioriteras lite högre tycker jag!

Det är inte bara dagis och äldreboende som måste byggas, det finns väldigt många människor som i livet befinner sig mellan dessa två saker.

Det är inte bara ishockey och fotboll som intresserar era invånare, utan massor av saker däremellan, allt från idrott till kultur och alternativa intressen. Ni måste lyssna på alla invånare och se över vad som kan göras i er stad och kommun för att tilltala fler av oss som bor här, och få folk utifrån att höja på ögonbrynen när då besöker oss.

Annons

Positiv till all utveckling

CIL