Smålänningen

Annons

Pontus pratade konst med kungaparet

Pontus pratade konst med kungaparet

På måndagen fick Pontus Ljungberg, museichef på Ljungbergmuseet, motta ett fint kulturpris på Prins Eugens Waldemarsudde. Kungaparet medverkade och efteråt fick Pontus Ljungberg möjlighet att samtala i lugn och ro med kungen och drottningen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Stora och små samlas för att fira midsommar

På det traditionella midsommarfirandet på äldreboendet Björkäng i Lidhult är det nu fler som får vara med och fira, nämligen förskolebarn. Förhoppningar är att det ska bli fortsatt tradition att förskolan är med och firar.

Fortfarande många som slänger fel i gröna påsen

I mars var en femtedel av det som slängdes i matavfallet inte matavfall. Men det har blivit sämre, nu är det fler som slänger hårdplast, mjukplast och pappersförpackningar i den gröna påsen.

Trojaforward klar för norsk klubb

De tilltänkta spetsförvärvet kom inte till sin rätt i Troja och det stod tidigt klart att han inte skulle fortsätta i föreningen. Nu har Trojaforwarden skrivit på för Manglerud i den norska högstaligan.

Tom T Bruce släpper ny EP

Ljungbygruppen Tom T Bruce fortsätter att leverera nya låtar på Spotify och liknande sajter. Tre låtar släpps på en EP på själva midsommaraftonen.

Tandvårdsbussen kommer till de äldre

Oftast är det barnen som får besöka tandvårdsbussen i region Kronoberg, men under tre dagar har bussen även besökt de äldre i Lidhult.

Körde bil påverkad


Rattfylleri på Bäckgatan


Vattenpolon kommer till Ljungby

Entusiasten Szilard Pilcz envisa engagemang bär frukt. Efter hårt övertalande har han fått simförbundet att arrangera ett läger i Ljungby.
- Det är superovanligt att man lägger ett sånt här läger på en ort som inte har något lag i vattenpolo.
Artikel 2 av 9
Stora och små samlas för att fira midsommar
Tillbaka till startsidan