Hela sju ordinarie spelare saknades i 2–3-förlusten mot Dalen i söndags. Simon Morberg, Mattias Åkesson, Daniel Karlsson, Jonatan Nielsen, Gustaf Berling, Hampus Olsson och Tobias Törnkvist.

– Det är lite halvrejäla grejer. En har troligtvis haft lunginflammation, han har varit borta i tolv dagar nu. Berling och Åkesson har bihåleinflammation, sen är det lite ljumskar, lite skalle och lite axelproblem som måste få ta den tid det tar. Sen var ju Törnkvist avstängd den här matchen, berättade tränaren Roger Forsberg efter matchen.

Nästa match skulle ha spelats på onsdag borta mot Halmstad. Men under måndagen meddelade Troja att man tvingas ställa in på grund av manfallet.

– Jag tror inte vi har haft ordinarie lag någon match. Så är det väl för alla lag, men när det börjar bli upp mot sex, sju, åtta spelare blir det besvärligt. Så jag har fan inte en aning om hur vi ligger till, det är så jäkla svårt att svara på, sa Trojatränaren Roger Forsberg efter söndagens förlust mot Dalen.

Eftersom Halmstadsmatchen ställs in återstår endast två träningsmatcher innan seriepremiären. Dalen på hemmaplan och Tranås borta.

Relaterat: Trojatränarens ärliga svar om förberedelserna: ”Jag har fan inte en aning...”