I våras anordnade Garvaren Bio i Ljungby en Filmfestival för första gången. Under åtta dagar visades 18 svenska långfilmer och fyra kortfilmer. Dessutom medverkade flera kända skådespelare och regissörer.

Ett av dragplåstren var den kända skådespelaren Suzanne Reuter, som skulle introducera filmen All inclusive, där hon spelar huvudrollen.

Ställde in besöket

Men så blev det inte. På grund av personliga skäl var hon tvungen att ställa in sitt besök.

Nu finns en ny chans att få träffa henne för de som hade köpt biljetter till programpunkten i våras.

– De 217 personerna som hade köpt biljetter fick se filmen, men nu får de en chans att se den en gång till, säger Mikael Bengtsson som driver Garvaren Bio.

Men även för övriga. Man kommer nämligen att köra två visningar på lördag, vilket innebär att man kan släppa in ytterligare 217 personer.

Ny film på gång

Suzanne Reuter kommer att presentera filmen och avsluta med frågestund, som det var tänkt.

– Jag kan tänka mig att hon kanske kommer in lite på hennes nästa stora film, Lyrro, som är en uppföljning på Yrrol, säger han.

Mikael Bengtsson är glad att hennes besök äntligen blir av.

Annons

– Det är jätteroligt! Detta var vår första filmfestival och vi är så glada över att den blev så lyckad. Att Suzanne Reuter fick ställa in är sånt som händer. Nu känns det som att vi knyter ihop säcken. Vi hoppas på att det blir en trevlig helg, säger han.

Relaterat: Suzanne Reuter ställer in Ljungbybesök
Relaterat: ”Vi har fått en enorm respons!”