Vet du mer? Har du bilder eller film?
Tipsa

Fyra män misstänks ha varit inblandade i en stöld och en skadegörelse vid en bostad i Klockaregårdsområdet i Ljungby vid 18-tiden på lördagskvällen. Det rör sig om en man i 30-årsåldern, två män i 25-årsåldern, och en man i 20-årsåldern.

– Som jag förstår det var den boende i huset hemma när det här inträffade, och kunde då kontakta polisen. Då kunde vi få ett registreringsnummer på bilen också, säger Jörgen Gustafsson, inre befäl på Polisen i Växjö.

Samtliga personer ska känna varandra, men det är oklart om det enbart gäller de fyra gärningsmännen, eller om det också infattar personen som blev bestulen.

I samband med skadegörelsen och stölden greps två av de inblandade personerna vid bostaden.

De andra två misstänkta personerna upptäcktes av polisen när de färdades i en bil i Annelundsområdet senare på kvällen, kring klockan 22.25.

Bilen stannade inte för patrullen utan, körde bort från poliserna. Poliserna prejade då tjuvarnas bil med polisbilen, och kunde därefter gripa de båda misstänkta. Kollisionen skedde i låg hastighet, och ingen person skadades.

En polisanmälan angående stöld, skadegörelse, grov vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning är nu upprättad. Alla de misstänkta, utom en av männen som är i 25-årsåldern har nu anhållits av åklagare.

– Den fjärde ska höras under förmiddagen här, säger Jörgen Gustafsson.