Vet du mer? Har du bilder?
Tipsa

Larmet om olyckan kom in till SOS klockan 22.36. Räddningstjänst från Ljungby ryckte ut på olyckan, där en bil hade snurrat av vägen i snömoddet och hamnat i diket.

Fyra personer, tre vuxna och ett barn, färdades i bilen. De ska ha varit vakna och talbara när räddningstjänsten kom till platsen.

Under morgonen meddelade Ljungby lasarett att endast en av dem behövde vårdas för sina skador. Patienten hade endast lindriga skador och har nu blivit utskriven.

”Var försiktiga”

Trafikverket varnar nu att det finns risk för halt väglag i västra Kronoberg och med att den snön som föll under onsdagen under natten har frusit. Framför allt varnar Trafikverket för att man ska undvika mindre vägar.

— På de stora vägarna i länet ska det vara lugnt, men kommer man in på mindre vägar så kan det råda besvärligt väglag, säger hon, säger Katarina Wolffram som är presskommunikatör hos Trafikverket.

Vad ska man tänka på när man är ute och kör i sådant här väglag?

— Precis på samma sak man ska tänka på varje vinter. Var försiktiga, kontrollera att du har god sikt och håll avståndet till varandra i trafiken.