I morgon är det seriepremiär för IF Troja-Ljungby mot Halmstad På torsdagen meddelade Troja support att man lägger ned verksamheten.

På Troja supports årsmöte i Sunnerbohallen beslutade man att lägga ned verksamheten. Det efter att samtliga personer i styrelsen valt att lämna sina poster. Det skriver Trojasupport på Facebook.

”Efter att samtliga på mötet fått säga sitt, så kan vi nu konstatera att detta är ett resultat av flera års motarbetande och negativ behandling från klubbens sida”, skriver supporterföreningen.

Troja support menar att klubben inte uppskattar stödet och att personerna inte orkar att engagera sig mer.

”All ork, energi och engagemang har tagit slut. Vi anser att vi inte blivit behandlade på ett värdigt sätt, och vi har flera gånger blivit felaktigt uthängda och straffade av klubben, där även helt felaktiga rykten, startade av klubben och klubbens säkerhetsorganisation florerat i olika medier. Att behöva uppleva en häxjakt från klubbens ”säkerhet” varje gång man går på hemmamatch är inte roligt, där jakten på enskilda individer blivit viktigare än att få till en trevlig, och sansad relation, där alla är nöjda, och där man kan föra en mänsklig kommunikation, utan fördomar och lögner och hot om att ” kapas uppifrån och ned””, skriver de.

Annons

Inför förra säsongens premiär portades Ultras Ljungby från arenan. Troja support bojkottade matcherna i början av säsongen och nu ser det ut att bli tystare i ishallen även till den här premiären.

Vidare skriver Troja support att även om klackverksamheten försvinner, så känner medlemmarna starkt för laget och kommer att finnas på plats i arenan på ett eller annat sätt under säsongen.

Relaterat: Berling möter sina gamla lagkompisar