Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

60 medaljer till Ljungby SS i Julklappsplasket

Den gångna helgen genomförde Ljungby Simsällskap den årliga tävlingen Julklappsplasket som totalt samlade åtta klubbar och det blev helt klart en lyckad tävling för hemmaklubben.

Utöver Ljungby var det sju klubbar som deltog och det var Anderstorp, Lönsboda, Markaryd, Osby, SK Stimmet (Laholm), Älmhult och Ölands SK.

LSS ställde upp med 25 simmare och totalt lyckades de att ta 58 individuella medaljer och två lagkappsmedaljer. Det blev den hel del personliga rekord, många fina simningar och en glad stämning tävlingen ut. Ljungbys medaljer erövrades av följande deltagare:

GULDMEDALJÖR: William Bogren-Karlsson.

SILVERMEDALJÖRER: Nike Grans, Evelin Szilveszter, Sahlina Lundgren, Tony Grahovic, William Bogren-Karlsson, Anna Svensson, Isabelle Hellner.

BRONSMEDALJÖRER: Sahlina Lundgren, Tony Grahovic, Martin Pranjic, Aidan Sagadin.

Man simmade 4x50m frisim i en öppen klass i damer respektive herrsidan där det blev silver till LSS i båda loppen På damsidan lyckades damer lag 1 med Evelin Szilveszter, Sahlina Lundgren, Jenny Davidsson och Maria Davidsson knipa silvret och på herrsidan var det killarna William Bogren-Karlsson, Aidan Sagadin, Kevin Erös och Victor Bogren-Karlsson som tog samma valör.

Alla som deltog i tävlingen fick dessutom en julklapp som delas ut av tomten själv.

På plats fanns även tränarna Erika Åkesson, Agnes Bondeson-Crene och Ida Persson som var mycket glada och stolta över samtliga simmare. Nu väntar två veckors träning innan det är dags för simmarna att ta lite välförtjänt julledighet.