Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äntligen var det dags för premiär

Årets första poolspel är avklarat och Lagan IBK:s F09/10 klarade detta med bravur.

Dagen började med tidig avresa från Lagan med många nervösa och förväntansfulla tjejer. Medverkande lag i detta poolspel var Vetlanda, Tranås och Lagan IBK. Motståndet för Lagan IBK i dagens första match var Vetlanda. Denna match spelades i spelformen 4 mot 4 med större spelplan mot föregående år och matchtiden 2 x 15min.

Målskyttet började tidigt i matchen och med ett storspel i målet så slutade matchen med en vinst till fördel för Lagan IBK med 5-1.

Match nr 2 hade ett litet annat upplägg då Lagan gemensamt kom överens med Tranås om att spela i spelformen 5 mot 5, full plan och matchtiden 3 x 15 min.

Så fort startsignalen ljöd dröjde det inte länge innan första målet trillade in och på den vägen fortsatte det. Likt match 1 så var det storspel i målet. Matchen slutade även denna till Lagan IBK:s fördel med resultatet 6-2.

Fortsätter det på detta sätt kommer laget fortsättningsvis ha roligt och lära känna varandra ännu mer under säsongen.

Nästa helg väntar ”kickoff” för laget där laget skall fortsätta med att lära känna varandra och bygga vidare på det nya tjejlager, Lagan IBK F09/10.