Butikschefen på Netto misstänker att det var elever från Astradskolan som under torsdagen stal tre burkar energidryck från butiken. Vid 13.30 på eftermiddagen sågs två killar inne i butiken, och de höll då i tre burkar Red Bull. Killarna verkar sedan ha lämnat butiken med burkarna, utan att betala. Med deras ålder som ledtråd har butikschefen tagit kontakt med rektorn på Astradskolan, och det hela har också polisanmälts.

När personalen på Max hamburgerrestaurang skulle räkna samman kassan i söndags kväll upptäcktes en sedel som tros vara en förfalskning. Personalen mindes då en person som handlat i drive-in och som betalat sitt köp på 96 kronor med en 500 kronors sedel. Om mannen var på det klara med att sedeln var falsk vet polisen inte.

En grov stöld har anmälts från en fastighet i Ryssby. Stölden ska ha inträffat mellan den 19 december och den 7 januari, och tjuvarna hade då tagit sig in i en bostad och tillgripit en borrmaskin, en värmefläkt, en verktygslåda samt något otippat; en osthyvel.