Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blir tillförordnad utbildningschef

Therése Ullström har utsetts till tillförordnad utbildningschef i Markaryd. Det gäller tills en ny ordinarie utbildningschef har rekryterats till kommunen.

Therése Ullström har sin ordinarie tjänst som ledningsresurs på utbildnings- och kulturförvaltningen i Markaryds kommun.

Från och med den 1 december ska Therése Ullström bli tillförordnad utbildningschef i Markaryds kommun. De senaste 18 månaderna har hon varit tillförordnad rektor på Strömsnässkolan.

Till Ängelholm

Utbildningschef Lars-Ola Olsson lämnar vid månadsskiftet sin tjänst i Markaryds kommun, som Smålänningen tidigare noterat. Han kommer att börja ett nytt jobb som chef för huvuduppdrag Lärande och familj i Ängelholms kommun.

Av den anledningen gav kommunstyrelsens arbetsutskott kommunchef Svante Melander i uppdrag att utse en tillförordnad utbildningschef i Markaryd.