Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

David och Robin förlänger med Lagan IBK: ”Tillhör kärnan i laget”

Lagan IBK har inlett sitt trupparbete för nästa säsong. På söndagen presenterades två kontraktsförlängningar. – Känns otroligt skönt att vi får två så viktiga spelare klara redan nu. Båda två tillhör stommen och kärnan i laget och det är där vi vill börja bygga laget, säger sportchefen Johan "Mix" Karlsson.

Säsongen fick ett plötsligt slut när sista omgången av innebandyallsvenskan aldrig spelades.

Men Lagan IBK stod på säker mark och planerar nu för den tredje raka säsongen i allsvenskan.

Nu har klubben presenterat två kontraktsförlängningar. David Rydh och Robin Karlsson är klara för ännu en säsong.

– Känns otroligt skönt att vi får två så viktiga spelare klara redan nu. Båda två tillhör stommen och kärnan i laget och det är där vi vill börja bygga laget, säger sportchefen Johan "Mix" Karlsson.

"Mix" om David Rydh:

David är en otroligt bra spelare som har en hög lägstanivå och som alla älskar att spela ihop med i sin kedja. Håller ihop kedjan med sin rutin och trots sin ålder gjorde han en kanonsäsong i år igen.

"Mix" om Robin Karlsson:

– Robin var lite in och ut laget under säsongen men när han väl blev bofast så visade han vägen med ett uppoffrande spel. Under slutet var han helt ordinarie och det var också då vi kom igång som lag och vinsterna började komma.

Lagan IBK skriver vidare om sin hemsida:

”Två spelare som är väldigt viktiga för laget både på och utanför planen och som personifierar mycket av det Lagan IBK står för”.