Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forward lämnar Troja – flyttar till Boden

Sebastian Hansson har gjort sitt i Troja. Forwarden lämnar Ljungby och flyttar norrut. På måndagen presenterades han av Bodens HF.

Sebastian Hansson kom till Troja inför förra säsongen från Kalix. Han noterades för 13 poäng på 46 matcher innan säsongen tog slut i förtid.

Men någon fortsättning i Troja blir det inte.

27-åringen kommer flytta tillbaka till de norra delarna av landet igen. På måndagen presenterades han som nyförvärv av Bodens HF.

– Jag gillar naturen där uppe. Jag känner jättemånga i laget, vet om att det är en bra kamratskap och att det är ett lag som satsar stenhårt för att bli ännu bättre. Det är en sådan resa man vill vara med på, säger Sebastian Hansson i en intervju på klubbens hemsida.

Om säsongen i Troja kommenterar Sebastian Hansson så här:

– Den gångna säsongen blev ju lite konstig så som det slutade, men jag fick ut det både jag och Troja ville få ut av min hockey. Så jag är nöjd med det.