Allt fler efterfrågar idag en helhetslösning där mer än bara lyfta vikter ligger i fokus, något som Träningscentret i Ljungby tagit fasta på.

-Du kanske får bättre kondition och blir starkare men du behöver, för att få bra resultat, även ha koll på din övriga hälsa och vad du stoppar i dig. Vi vill inte sälja ett medlemskap och ett medlems-kom-igång där kunderna inte tycker att de får tillräckligt resultat och slutar efter några månader. Vi vill verkligen hjälpa medlemmarna att få lyckas, säger Maria Ståhl, VD och personlig tränare på Träningscentret i Ljung

Bild 1 av 3

Kom i form genom att göra smarta val

Vägen till att hitta formen kan dock vara krokig och för många är det de små förändringarna som hjälper en att nå målet. Att börja träna några gånger i veckan ger snabba resultat men efter ett tag kan det plana ut. Det vissa göra då är att sluta träna. Istället för att tappa intresset kan det vara bra att ta till vara på den hjälp som finns att tillgå. Hos Träningscentret i Ljungby möter vi det behovet genom att erbjuda stöd av hälsocoacher.

- Det kan vara små grejer man behöver justera för att nå det sista steget. Då erbjuder vi på Träningscentret det vi kallar för Hälsocoacher. Våra hälsocoacher följer upp din träning en gång i månaden och hjälper dig att fokusera din träning och kost. Istället för att man inte riktigt vet vad man gör, tränar för mycket eller väljer fel pass så vill vi finnas som en resurs. Vi vill coacha våra medlemmar till att göra smarta helhetsval både vad gäller träning, kost och hälsa, avslutar Maria Ståhl.

Läs mer om Träningscentret i Ljungby här.

Relaterat till artikeln

Det inbäddade materialet kan inte visas.