1. Jonas Kruse skulle testa sin bil inför rallytävlingen Silverkongen i Älmhult och Smålänningens reporter Hannah Lundqvist passade på att få en lektion.

Tv-klippet har nära 3700 visningar.

Även det andra klippet med Jonas Kruse och Hannah har setts av många, 1796 visningar.

2. Under året har Smålänningen gjort en del Hemma hos-reportage och tv-klippet från Robin och Jennie Lundsgrens hus vid Mjälen har 2064 visningar.

3. SD-ledaren Jimmie Åkesson valspurtade i Ljungby. Tv-klippet från att mötet var i gång har 1991 visningar.

4. Postkodlotteriet har delat ut flera miljoner i Smålänningens område under året. Här är klippet när en av dessa nya miljonärer överraskas, 1952 visningar.

5. Ikeagrundaren Ingvar Kamprad gick bort under 2018. Den tysta minuten på Ikeas varuhus har 1766 visningar.

6. En villa brann ned till grunden i Strömsnäsbruk den 22 januari i år. När Räddningstjänsten kom till platsen var villan övertänd. Tv-klippet från branden har nära 1600 visningar.

7. Det var fotbollsfest i somras och många följde de svenska framgångarna. Flera matcher visades bland annat på storbilds-tv på torget i Ljungby.

Klippet när Ljungby jublar efter seger har 1436 visningar.

8. Reportaget om mopedolyckan som förändrade livet för Evelina Åkesson och hennes familj lästes av många och tv-klippet där de berättar har 974 visningar.

9. NHL-proffset och Ljungbysonens Oscar Fantenbergs videohälsning till Lagan IBK inför deras avgörande kvalmatcher till allsvenskan har nära 1000 visningar (957)

10. Smålänningen livesände när vinnaren av årets Med hjärtat på rätta stället överraskades och det blev en verkligt glad vinnare, 869 visningar.