Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

► Här är våra livesatsningar – många heta fotbollsmatcher

Sporten fortsätter att livebevaka mycket fotboll. Här har vi samlat allt som är inbokat framåt, där det hela tiden kan tillkomma matcher och evenemang.

Lördag 18 september

Fotboll: Älmhults IF-Växjö BK

Division 2 sydöstra Götaland. Avspark: 15.00. Sändningen startar 14.55.

Seriefinal på Älmekulla mellan Älmhults IF och Växjö BK. Älmhult leder serien fyra poäng före Växjö och blir det seger har ÄIF satt sig i ett kanonläge för att vinna serien. Missa inte det spännande mötet!

Söndag 19 september

Fotboll: Markaryds IF - Strömsnäsbruks IF

Division 5 sydvästra. Avspark: 15.00. Sändningen startar 14.55.

Ett klassiskt derby mellan lag som har haft många duster genom åren. Länge sedan lagen låg i samma serie och det lär garanterat bli en stenhård kamp.

Markaryd är favoriter till att vinna serien, men Strömsnäsbruk har än så länge klamrat sig fast i toppstriden.

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella. Detta är enbart en lista på de matcher som sporten garanterat kan utlova redan nu.

Du som redan är pluskund hos Smålänningen har tillgång till matcherna utan extra kostnad. Vill du bli digital kund, och ta del av matcherna blir du det enklast här.

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Det går givetvis att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator också.

smalanningen.se ligger matchen kvar, och finns tillgänglig som repris.