Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen blev vinnare på Strömsborg

Även om Strömsnäsbruks IF vann matchen mot Delary/Pjätteryd var det inget av lagen som blev vinnare.

Både Strömsnäsbruks IF och Delary/Pjätteryd var piskade att vinna för att ha en chans att nå förstaplatsen. Men för SIF behövde även Smålandsstenar förlora mot jumbon Öxnehaga och så blev det inte.

Delary/Pjätteryd hade det i egna händer och när laget tog ledningen i första halvlek genom skyttekungen Eldin Topic såg det bra ut.

Men i andra halvlek vände Strömsnäsbruk efter två snabba mål av Ted Törnquist och Adnan Bajgora. Qenan Bajgora satte slutresultatet 3-1 med 13 minuter kvar av matchen.

Strömsnäsbruk slutade tvåa i kvalgruppen bakom Smålandsstenar och Delary/Pjätteryd blev till slut trea.

För SIF innebär det att laget ramlar ur fyran och får spela i division 5 nästa säsong. Detsamma gäller för Delary/Pjätteryd.

Råstorp/Timsfors och Agunnaryds IF hade inget att spela för i sista matchen. Agunnaryd vann med 3-2 efter mål av Leo Sunjic, Axel Lööf och David Nilsson. Råstorp/Timsfors mål gjordes av Filip Hägg och Ted Reimerstam Nilsson.

Nästa säsong väntar spel i division 6 för båda lagen.