Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stort tack till er som arbetar för de äldre

Tack till alla er som på olika sätt arbetar för de äldre i Markaryds kommun. Vi har haft en mycket annorlunda vår där det vanliga har vänts upp och ner, där ett virus har styrt om hela vårt samhälle. Där det vanliga har blivit ovanligt, där pulsen i samhället i övrigt har saktat ner. Men i vårt samhälle så har människor i olika yrken arbetat mer än vi andra och det är dem vi vill ge ett stort TACK.

Tack alla goda krafter i civilsamhället som på många olika sätt hjälper de äldre under de här månaderna. Tack alla ni i socialtjänsten som jobbar med att ge god vård och omsorg i socialtjänstens verksamheter. Tack för det goda arbete ni alltid gör och nu speciellt med de utmaningar som covid-19 innebär med nya arbetspass, arbetat extra timmar, gått in från andra verksamheter för att de äldre ska få den hjälp de så väl behöver. Tack till alla chefer och övriga för ett idogt arbete, utan er alla klarar vi inte covid-19. 

Sedan den 2 juni har utvecklingen av covid-19 stannat upp och vi har sedan dess inga nya äldre som har blivit smittade och personalen som har varit sjuka är tillbaka. Vi fortsätter och arbetar för att hålla covid-19 utanför alla våra verksamheter.

Tillsammans kan vi!

Socialnämnden, Markaryds kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel