1) Vad säger du om Sveriges insats i VM?

2) Hur kommer du att följa matchen på lördag?

3) Hur tippar du kvartsfinalerna slutar?

Adrian Levin.

Foto Privat

Adrian Levin, Älmhults Badmintonklubb.

1) De har ju svarat för en helt fenomenal insats så här långt i turneringen. Det som imponerat allra mest på mig är det oerhört stabila försvarsspelet där de endast släppt in två mål och hållit nollan i tre av fyra matcher. Platsen i kvartsfinalen tycker jag de verkligen förtjänat där de slutit sig samman och verkligen uppträtt som ett lag.

2) Jag kommer att se matchen tillsammans med familjen, där jag tror Sverige kommer att ha en god segerchans. Ju längre matchen går desto mer nervösa kommer England att bli och det kommer Sverige att utnyttja.

3) Frankrike-Uruguay låter som en jämn historia, men jag tror fransmännen drar det länga strået. Brasilien–Belgien låter som en öppen och trevlig match. Jag gillar Belgien och tror de går vidare. Mellan Kroatien–Ryssland tror jag på en skräll och tippar värdnationen. De har visat ett enormt hjärta. Sverige–England. Där tror jag givetvis på Sverige. Det kommer bli spännande, men det blir vinst med 2–1 till slut.

Martin Carlsson.

Foto Linda Weinstock

Martin Carlsson, tränare i Ljungby iK.

1) Insatsen har ju varit helt magisk. De var ju med i en tuff grupp och lyckades vinna den till slut. Mot Schweiz i åttondelen vann de på ett flytmål, men bakåt såg det riktigt bra ut. De har inga direkta stjärnor, men har verkligen uppträtt som ett lag tillsammans och det här ett bevis på vad man kan åstadkomma om alla drar åt samma håll.

2) På något sätt ska jag se den. Jag ska nämligen spela en golftävling i Virdaholm utanför Jönköping där jag varit med i sex av sju år. Matchen har startat då jag spelat mina två rundor, men jag får se slutet av matchen på tv i klubbhuset.

3) I Frankrike–Ungern tror jag på fransmännen, som jag anser vara snäppet bättre. Brasilien–Belgien är mycket svårtippad. Jag tror på kryss och att brassarna vinner efter straffar. Kroatien–Ryssland är också lurig. Ryssland har ju hela landet bakom sig, men jag tror inte det räcker. Kroatien vinner. Sverige–England. Kan Sverige plocka bort Harry Kane tror jag de har toppchans att vinna. Det blir 2–0.