SSRC Mästarmöte avgjordes på en sträcka vilken kördes två gånger. Förhandsfavoriterna Joachim och sonen Adam Grahn gjorde inga besvikna utan krossade motståndet. De vann båda sträckorna och var 14,4 sekunder före närmaste ekipage efter 9,4 km körning.

- Det hade varit roligare om fler hade kommit hit och utmanat, men det var en väldigt rolig bansträckning och plus för att där var så mycket publik, konstaterade Jocke efteråt.

Kristian Johansson och Fredrik Livh från Kinds/Laxå vann den 2WD Trimmat och blev tvåa totalt efter en mycket bra körning. Joachim Kristiansson och Roger Clausson från Hörby resp. Sjöbo blev tvåa i klassen och trea totalt.

B-förarna Andreas Axelsson och Jesper Jönsson från Grimslöv gjorde en imponerande körning. De låg trea efter första åket men hamnade till slut på fjärde plats totalt. Detta måsta vara Andreas bästa körning hittills i karriären!

Emil Karlsson och Filip Henningsson från Ljungby blev fyra i samma klass och tia totalt. Bra kört!

Simon Axelsson från Älmhult och Anton Johansson från Växjö imponerade ännu en gång.

- På första sträckan var vi snabbast i klassen och 5:a totalt men på andra sträckan rasade diffen efter 1 km, berättade Simon efteråt.

Trots diffhaveriet så vann de C-förare 2WD Trimmat och blev 9:a totalt. Mycket imponerande, vad månde bliva?

Henrik och Ida Levin från Vislanda vann A-förare VOC före Thomas och Emil Karlsson från Södra Sunnerbo. Bra kört, men tre B-ekipage var snabbare.

Erik och Einar Sundqvist från Ljungby gasade värst i Grupp E och tog segern, trots att de fortfarande bara är B-förare. Bra kört av Erik, som inte riktigt fått det att lossna som tidigare.

Thorbjörn Karlsson och Stefan Petersson från Grimslöv blev tvåa i C-2WD Trimmat.

Jim Andersson och Emelie Johansson från Älmhult, men tävlande för Norrahammar blev tvåa i C-förare Grupp E, slagna av en Toyota Corolla från Kinds.