Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JUST NU: Senaste nytt om coronaläget i vår livechatt – siffror, nyheter och uttalanden

Över 47 miljoner människor har smittats och över en miljon människor världen över har hittills dött i coronapandemin, enligt John Hopkins-universitetet. Följ vår liverapportering om coronavirusets utveckling här.

I livechatten rapporterar vi om coronavirusets framfart i Sverige, Kronobergs län och i våra kommuner. Även hur läget är i grannlänet Jönköpings län kan ni läsa här då vi samarbetar med chatten med våra systertidningar. Vi tar också upp större händelser från resten av världen.

Under våren och sommaren livechattade tidningen om coronapandemin såväl på lokal, nationell som global nivå. Totalt hade chatten 2,4 miljoner sidvisningar från mars till början av september. Då smittläget i vårt område var lugnare under sommaren pausades livechatten i början av september – men i och med att antalet fall av covid-19 ökat under hösten startar vi chatten igen.

Följ senaste nytt i livechatten i spelaren nedan. Ni är varmt välkomna att ställa frågor!