Stämningen var god och väder och bana perfekt så det blev en trevlig avslutning på årets tävlingssäsong, där dagen avslutades med en bankett med prisutdelning och medaljer till klubbens alla duktiga förare.

Speedcross: Klubbmästare 2018 blev Dennis Fredman, 65cc, Linus Persson, 85 cc, Pontus Fredman, 125 cc, Fredrik Werner, 250 cc, och Robin Andersson, 450 cc.

Årets Guldhjälmare: Tore Gunnarsson och Jonathan Petersson i 65G på lilla banan och Benjamin Mårtensson i 65G på stora banan avkortad, samt 85G där segern gick till Dennis Fredman.

Ungdom: Linus Persson 85U och Pontus Fredman 125U korades som mästare i klassen Ungdom.

Junior och Elit: I juniorklassen segrade Lennie Eliasson och i Elitklassen Robin Andersson.

Bredd/motion och Föräldrarace: André Werner tog hem segern i bredd/motion och i föräldraracet drog Henrik Werner det längsta strået.

Årets Rookies: Alice Welander och Dennis Fredman tilldelades årets Rookie-pris för sina framgångar under tävlingsåret 2018.

Årets prestation: Tranans Oskar Olsson kom trea totalt i SM i motocross 2018 och tilldelades därför priset för årets prestation.

Verksamhet 2019

Årets tävlingssäsong är till ända men vid det klubbmöte som hölls i samband med klubbmästerskapet kunde Tranan summera ett händelserikt år. Planer lades upp för verksamhetsåret 2019 som ser ut att bli minst lika händelserikt som 2018.