Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klubbstuga sönderslagen efter uthyrning – ”Jag tror inte ont om något folk egentligen"

Det är FK Finn i Ljungby som har drabbats av skadegörelse. I söndags möttes man av sönderslaget glas som var utspritt utanför klubbstugan i Bräkentorp.

– Jag var där länge igår och plockade glas, men det är en hel del kvar. Det var inte lätt att få upp allt, säger Göran Svensson från föreningen.

FK Finn hyr ut stugan till privatpersoner och Göran Svensson, som har hand om bokningen, berättar att det här inte var första gången föreningen drabbats av skadegörelse i samband med att stugan hyrts ut.

– För en månad sedan var det betydligt värre, då var bord och stolar sönderslagna. Man hade även krossat ett fönster och tömt pulversläckare inomhus.

Hur mycket kostar det här föreningen?

– Skadegörelsen för en månad sedan hamnade på cirka 10 000 kronor, den här gången kanske 5 000 kronor.

– Man tror ju inte ont om något folk egentligen, säger Göran och tillägger att föreningen nu har vidtagit vissa åtgärder för att förhindra att det ska ske igen.