Liridon gick tillbaka till moderklubben Markaryd efter två säsonger i Älmhult och en i Ljungby.

– Jag var trött på att pendla och ville tillbaka till Markaryd där jag känner många av spelarna, säger han.

Det är nog ett val som han inte har ångrat.

För visserligen har Markaryds resultat gått lite upp och ner under seriespelet, men samtidigt är klubben med och slåss i toppen av division 4 västra.

– Vi inledde med en 3-0-seger mot seriefavoriterna Alvesta och då såg allt bra ut. Men sedan kom en 2-5-förlust mot Anderstorp där de gjorde två mål på fem minuter i inledningen av matchen. Vi har chansen att vända på matchen i 88 minuter men viker istället ner oss, säger Liridon och fortsätter

– I resten av matcherna tycker jag att vi har gjort vårt jobb, framför allt på hemmaplan.

Markaryd kommer till spel mot Delary/Pjätteryd med två raka hemmasegrar i bagaget.

– Vi är formstarka och har ett bra självförtroende i laget. När vi haft våra dippar har det mer berott på slarv från vår sida än något annat, säger Liridon.

Han har fått en lite annan roll i laget än vad han är van vid.

– Jag har fått spela mer på kanten men det är inget som ska hindra mig från att göra mål. Det är bara att jobba på så kommer de, säger han.

Att möta rivalerna Delary/Pjätteryd ser Liridon som en utmaning.

– Det finns en rivalitet och då taggar man till lite extra. Men egentligen laddar man för fullt oavsett vilka man möter, oavsett om man ligger etta eller sist, säger han.

Det är självklart seger som gäller för Liridons Markaryd.

– Vi går för tre poäng och ska gå ut och göra jobbet på planen. Det är många spelare i vårt lag som gjort det bra och det ska vi fortsätta med. Jag tror vi vinner med 4-0 och att jag gör tre av målen och Alexander (Sjöström) gör ett.

– För mig är det väldigt lärorikt att ha Lasse som tränare. Han har en högre nivå i sig och jag försöker lära mig allt jag kan av honom, säger Liridon och fortsätter:

– Han är en bestämd ledartyp som verkar få ut det mesta av oss spelare och jag gillar verkligen honom.