Tränarsnack med Pelle Svensson.

– Ja, det gjorde vi ganska snabbt efter slutsignalen. Vi är medvetna om att vi inte gjorde någon vidare insats, men det finns ingen anledning att älta det mer.

– Vi vann mot dem hemma med 2–0, men det var en seger som satt långt inne då det var mållöst tills det var sju minuter kvar. Då backade de hem och satsade på kontringar, men vi visade prov på tålamod som redde ut det till slut. Nu behöver de anfalla och troligtvis behöver vinna för att gå till allettan, vilket kan passa oss bra.

– Trion Thage Pettersson (höft), Elias Edström (knä) och Sebastian Benker (lunga) saknas fortfarande. Däremot är backen Rasmus Johansson tillbaka igen, då han missade söndagsmatchen. Mattias Åkesson utgick i söndags, men har sytt fem stygn och fått två tänder tillfixade och är stridsduglig igen. Vem som vaktar kassen får vi se.

– Nja, det viktigaste är trots allt at vi hittar tillbaka till grunderna och gör rätt saker ute på isen. Gör vi det, så vet vi att vi är ett bra lag.

– Det är tudelat. Vi vill inte uppleva två förluster i följd, men samtidigt kanske v gör en bra prestation ute på isen, men ändå åker på stryk. Hur som helst ska det bli en rolig match som uppladdning inför allettan, eftersom det står mycket på spel.