Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ljungby SS-simmare slog massvis av personrekord

Den gångna helgen anordnade Värnamo simsällskap tävlingen Vidösternsimmet Sprint där Ljungby Simsällskap hade sju simmare på plats under lördagen.

Först i vattnet från Ljungby Simsällskap var Agnes Lundahl som simmade 50 meter frisim där hon slog till med ett nytt personbästa. På samma distans slog även Kata Carola Tojzan, Mahdia Ziraki och Vilma Ilyes sina tidigare personliga rekord. Senare var det även killarnas tur att simma distansen där Tony Grahovic, Martin Pranjic och Derhuy Truong alla simmade till sig nya personliga rekord.

Efter lunch var det dags för tävling igen och eftermiddagspasset inleddes med 50 meter ryggsim. På distansen hade Ljungby Simsällskap sex stycken simmare i vattnet där alla simmade riktigt bra lopp.

Efter ryggsimmet var det dags för 100 meter bröstsim där Martin Pranjic simmade till sig en silvermedalj på tiden 1:40.55. På samma distans slog Mahdya, Vilma och Tony nya personliga rekord.

Tävlingsdagen avslutades med grenen 4x50 meter frisim där LSS hade ett lag på plats. Laget bestod av Kata, Agnes, Mahdya och Vilma där alla tjejerna simmade riktigt snabba simningar och tillsammans fick de en tid på 2:54.66.

På plats hade LSS tränaren Ida Persson som vad nöjd och glad över alla simmarnas prestationer under dagen.