Det var i lördags kväll som en man i 20-årsåldern var på Harrys i Ljungby tillsammans med en kompis.

Han hämtade ut jackan i garderoben på Harrys vid 02-tiden, uppger polisen.

Sedan är det oklart vad som har hänt med mannen. När han vaknade upp i ett skogsparti vid södra industriområdet i Ljungby på söndagsmorgonen kände han att han måste ha blivit rånad.

Hans mobiltelefon, plånbok och keps och jacka var borta. Men han vet inte hur han hamnade i skogen eller hur rånet ska ha gått till, enligt polisen.

– Han säger att okända gärningsmän har rånat honom med våld, han hade en stor svullnad på höger fot och jeansen var trasiga. Men efter att han hämtat jackan på Harrys minns han inget förrän han vaknade i skogen, säger Magnus Linnell, stationsbefäl vid polisen i Ljungby.

Mannen gick sedan från södra industriområdet tillbaks till Hotell Terraza och ringde polisen för att anmäla att han hade utsatts för ett brott.

Polisen har rubricerat det som rån, men inga misstänkta gärningsmän har pekats ut. Det är oklart om det har gjorts några iakttagelser i samband med händelsen.

Mannen som anmälde att han hade blivit rånad är hemmahörande i Halland. Förutom en svullnad på foten hade mannen inga synliga skador, enligt polisen.