Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många rekord av Ljungby SS

I helgen var Ljungby Simsällskap och tävlade i Ängelholm på tävlingen DITEC Swim Meet, en ny tävling för Ljungbysimmarna mot klubbar de vanligtvis inte brukar möta i bassängen.

Men trots nya lokaler och rivaler att simma emot lyckades simmarna från Ljungby SS (i vanlig ordning) slå en hel del personliga rekord under helgens tävlingar.

William Bogren-Karlsson inledde helgen på bästa sätt genom att sänka sitt personliga rekord på 50m fjärilsim med drygt fyra tiondelar. På sitt sista lopp slog han ett nytt personligt rekord med sex tiondelar på 50m frisim.

Aidan Sagadin simmade 200m bröstsim under lördagsförmiddagen och sänkte sin tid med tre sekunder. Han satte handen i kaklet på ett nytt personbästa som lyder 3.10.96. Han lyckades även slå personligt rekord på sitt sista lopp 50m frisim.

Evelin Szilveszter avslutade förmiddagspasset på lördagen med ett fint 50m ryggsim där hon landade strax över sitt personliga rekord på 37.57. Hennes bästa lopp kom under söndagsförmiddagen där hon simmade ett snabbt 50m frisim och kom i mål på en tid av 31.12 sekunder.

Saga Blomberg simmade för första gången 200m frisim och hon gjorde det riktigt fint. Hon kom in på en tid av 3.12.80. Strax därefter simmade hon 50m ryggsim och hennes nya personliga rekord lyder 49.11, en sänkning med strax över en sekund.

Emilia Carlsson simmade 50m ryggsim och gjorde en rejäl sänkning med hela två sekunder av sitt gamla personliga rekord. Den nya tiden lyder 40.64, snyggt.

Emilia och Vera Larsson-Refònd simmade även 200m bröstsim för första gången och kom in på en fin tid av 3.31.63 respektive 3.41.57. Vera simmade också 50m ryggsim och sänkte sitt personliga rekord med två sekunder till 42.05.

LSS-tränaren Lova Andersson var mycket nöjd med helgen och ser fram emot nästkommande tävlingar under säsongen.