Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Med hjärtat på rätta stället - dags att nominera

Känner du någon som har hjärtat på rätta stället? Som gör något extra för sina medmänniskor eller på annat sätt gör skillnad?
Nu är det dags att börja nominera kandidater till vem som ska vinna Med hjärtat på rätta stället 2021.

Det handlar om en mångårig Smålänningen-tradition. I samband med Alla hjärtans dag avslöjas vem från Ljungby kommun, Markaryds kommun eller Älmhults kommun som vunnit Med hjärtat på rätta stället i år.

Men innan det är dags för läsarna att rösta fram sin favorit handlar det om att nominera kandidater. Fram till den 18 januari kan du skicka in förslag på kandidater till oss på [email protected] se eller via vanlig post till Smålänningen Föreningsgatan 8 B 341 43 Ljungby. Berätta vem du är och vem du vill nominera och en motivering till varför personen skulle passa som kandidat i Med hjärtat på rätta stället.

En jury väljer sedan ut vilka kandidater som finns att rösta mellan. Dessa personer presenteras lite närmare i ett reportage. Därefter går det bra att rösta på sin favorit via post, e-post eller via vår omröstning på webben.

– I tider som dessa så behöver vi mer än någonsin lyfta fram positiva personer och händelser i vår tillvaro. Helt enkelt ge de personer som gör det där lilla extra, och som får allas vår vardag att kännas lite bättre, den uppmärksamhet som de förtjänar. Därför är ett inslag som "Med hjärtat på rätta stället" så viktigt, säger Smålänningens chefredaktör Anders Sjölin.