Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misshandel i centrala Ljungby – man i 70-årsåldern anhållen

En man i 70-årsåldern sitter anhållen misstänkt för misshandel. Han ska ha delat ut ett flertal sparkar mot en kvinnlig bekant på Drottninggatan i Ljungby.

Det var på lördagseftermiddagen vid 16-tiden som polis beordrades till en bostad på Drottninggatan i Ljungby. Larm om en misshandel i nära relation hade då inkommit.

På platsen kunde en man i 70-årsåldern gripas. Han misstänks ha utdelat flera sparkar mot en kvinna, som är några år yngre.

– Efter förhör valde en åklagare att anhålla mannen på sannolika skäl misstänkt för misshandel. Det finns utredningsåtgärder att vidta och det är något som vi kommer att arbeta vidare med under söndagen, säger Per Bergendahl, jourhavande förundersökningsledare på polisen.

Enligt Per Bergendahl ska inget tillhygge ha använts i samband med misshandeln. Kvinnan ådrog sig endast lindriga skador och behövde inte föras till sjukhus med ambulans.