Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu är basketsäsongen igång

Nu är basketsäsongen igång och Sunnerbo Stars har hunnit med att spela både borta och hemma i Kungshögshallen.

Basketsäsongen drog igång för några veckor sedan med bortamatch mot Oskarshamn. Men för Sunnerbo Stars tjejlag, U14, gick det tyvärr inte hela vägen poängmässigt.

Laget bestod av lagkapten Olivia Blomqvist, Johanna Lexell, Ebba Tunér, Hanna Arlehed, Elvira Hall, Monika Lam, Julia Blomqvist, Tyra Hansson, Ester Petersson, coach Jakob Lexell och coach Maria Reinhold.

I lördags var det hemmapremiär i Kungshögshallen i Ljungby mot Nässjö Baskets tjejlag. En nyhet var att Sunnerbo Stars Dancers från Markaryd Dansskola v/Isabelle Stansert visade upp sig. Det blev en stor succé och denna gång var det musiktema från filmen Grease.

Nytt var även kiosken som sköttes av åk 9 från Thoren Framtid.

Sekretariatet bemannades av Faris Turcinhodzic, Levente Szabo, ordförande Therese Söderberg, Alecs Davidsson, Sunnerbo Stars egna nivå 1-domare Victor Ekman och Arbion Hasani.

En match med underhållningsvärde och fint spel från båda lag. Stämningen och publiken var på topp. Vinst blev det dock inte men taggade tjejer som tränar vidare inför nästa bortamatch mot Brahe i Huskvarna.

Laget bestod av samma som mot Oskarshamn fast med coach Maria Reinhold och coach Ingus Fedorenkovs.

Nästa hemmamatch är i Kungshögshallen lördagen 16 november.

Säsongen består av två-tre matcher per månad som varvas med hemma- och bortamatcher, fram till och med mars 2020.