I kväll stod Dennis Andersson för säsongens sista slutgiltiga val i "Bonde söker fru". Att välja mellan Annie Håkansson och Liselotte Jonsson var allt annat än lätt för nötbonden från Toftaholm, som var osäker in i det sista.

– Jag vet inte just nu, helt hundra, om jag gör rätt val. Men jag får bara gå på magkänslan, sade Dennis Andersson i "Bonde söker fru".

Efter en tids fundering valde han dock att skicka hem Liselotte Jonsson.

– Jag valde Annie för att jag tycker att hon är en helt fantastisk person. Hon har så många härliga sidor som bara kommer fram, en efter en, förklarade han.

Redan börjat knaka i relationerna

Men för Annie Håkansson var det inte lika kul att upptäcka Dennis Anderssons dolda sidor, som visade sig under kärlekssemestern i Frankrike.

– Jag har fått se lite andra sidor som jag inte fick se på gården, det har överraskat mig lite, sade hon i "Bonde söker fru" i TV4.

Samtidigt började hon störa sig på den beslutsångest Dennis Andersson visade vid slutvalet.

– Jag tycker absolut att det har varit jobbigt att Dennis inte visste vad han ville förrän i sista stund. De andra killarna var mer säkra med sina val, sade Annie Håkansson.

Även bondeparet Marcus Sjöberg och Erica Mahnkopf hade svårt att hitta gnistan i den franska rivieran.

– Jag känner att det är någonting som inte riktigt är som det ska. Det blir lite irritation kring varandra och man hittar saker som man stör sig lite på. Så en viss osäkerhet har väckts i mig gällande mig och Marcus, om det verkligen är helt rätt, sade Erica Mahnkopf.

Nästa onsdag sänds säsongens sista "Bonde söker fru". Då får tittarna se hur det har gått med böndernas relationer efter inspelningarna i somras, skriver TT