- Vi är för slätstrukna.

Guddarp begav sig mot Forsheda för att försöka ta klivet över strecket och förbi nyss nämnda motståndare. Men istället blev det platt fall för fjolårets succélag och slutresultatet tillskrevs 5-0 i Forshedas favör.

- Vi tränar ju inte och då spelar man inte heller, kommenterar en kritisk Daniel Nilsson efter matchen.

Hade kvittering inne

Uppförsbacken efter första halvlek var ett 2-0-underläge, men det kunde varit annorlunda menar tränare Nilsson.

- De gör 1-0 i 25:e minuten och sen får vi in 1-1 men det vinkar domaren av för offside på något märkligt sätt. Istället får de in 2-0 på kontring och då hänger huvudena ännu tyngre.

Men även med ett kvitteringsmål hade kanske Guddarps manar inte räckt till idag, Forsheda var tunga och gick mot en säker seger.

- Dem rullar mycket boll och vi får försvara oss likt vi fått göra i de flesta matcherna denna säsongen. De har tagit lite poäng på slutet så de är ju inte dåliga, men vi är inte alls där vi ska vara. Vi är för slätstrukna överlag.

Måste förbättra allt

Dagens förlust innebär att avståndet till Forsheda över strecket ökar, på torsdag väntar vårsäsongens sista match innan sommarupphållet.

- Vi har Rejban hemma på torsdag, vilka vi tog poäng emot borta. Men vi måste förbättra de mesta tills dess, vi vågar inte spela bollen, konstaterar Daniel nedstämt.