Replik/Perspektiv

Vad SD menar är ju att om man ansluter sig till IS har man förbrukat sitt medborgarskap och ska utvisas. Inget konstigt med det utan mycket bra. Har någon invandrad person eller svensk som tagit till sig av den våldsbejakande ideologin som IS står för då har ju även lojaliteten mot det svenska samhället brutits. Sådana farliga personer kan vi ju inte ha i Sverige eller hur? Vi vill väl inte ha ett nytt Drottninggatan igen?

SD står för ordning och reda och mer verkstad än snack. Man ser problemen och vill åtgärda dem till skillnad mot de rödgröna som låter gettona växa runt om i landet.

SD har gjort upp/rensat ut rötäggen som funnits i partiets begynnelse, men det har inte en del andra partier, som exempelvis S.

För vad gjorde ni under andra världskriget. Jo lät nazisterna åka med tåg rakt genom Sverige och satte personer som protesterade mot nazismen i fängelse och gick därmed nazisternas ärenden. Men det har ni i S aldrig gått till botten med och sagt att där gjorde dåvarande S-regering fel.

Med SD i tiden