Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD om tiggeriförbud: ”Vi har länge drivit frågan”

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Svar på Carl-Gustav Arwidssons insändare i Smålänningen 27/9.

Vi i SD Ljungby vill kort bemöta liberalernas insändare angående vår motion om tiggeriförbud som nu avgjorts i kommunfullmäktige.

Liberalerna går ut och kallar motionen för populistisk och för plakatpolitik vilket inte är fallet, vi har länge drivit frågan och det bästa hade så klart varit om vi fått ett nationellt förbud mot tiggeri men när vi inte fick det så försöker vi göra livet lite mer värdigt att leva för dessa stackars människor och föreslog då ett lokalt tiggeriförbud.

Apropå plakatpolitik och populism så är det magstarkt att det just är liberalerna som använder dessa ord då de själva faktiskt stått för det mest populistiska förslaget genom Ljungbys historia, vi glömmer inte vad ni lovade dagarna innan valet 2018…ett islamiskt center till Ljungbys alla muslimer, troligen var det denna plakatpolitik och populism som gjorde att ni med nöd och näppe klarade 2 % spärren.

Man kan ju undra när detta löfte blir verklighet för dem ni lovade detta och vad tycker övriga alliansen om förslaget?

SD Ljungby Krister Salomonsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel