Replik om tiggeriförbud till Arvidsson liberalerna.

Som vanligt när argumenten börjar tryta hos våra motståndare så kommer påhopp om främlingsfientlighet eller rasism, det är beklagligt att det inte kan vara en lite högre nivå på debatten!

Vår motion om tiggeriförbud i Ljungby var väldigt nära att gå igenom (25-24) Den blev avslagen enbart för att några företrädare i ett parti valde att inte följa sin partilinje vilket är ytterst beklagligt. Detta svek får konsekvenser för det partiet i framtiden för vem vågar rösta på dem om de inte följer sitt partiprogram?

Hade nu motionen istället fått bifall av fullmäktige hade kommunal platsmark blivit förbjuden att tigga på, övriga tiggare hade vi inte kunna stoppa då vi inte äger marken där de sitter men det troliga är att symbolpolitiken hade blivit att våra affärsinnehavare troligen följt vårt exempel och avvisat dem från sin mark.

Beträffande ert utspel om muslimskt centrum inför valet 2018 så tycker jag att Arvidsson ska läsa smålänningen från 24 augusti 2018 där står det att liberalerna lovar bowlinghall, bostäder och muslimskt centrum(se bifogad bild) kalla inte mig för lögnare utan stå för ert valmanifest eller är det så att ni nu i efterhand ångrar er plakatpolitik och populism?

Jag är glad att ni fortsätter med er självmordspolitik i liberalerna, majoriteten har insett att er socialliberala smörja till politik för längesedan passerat bäst före datum och troligen slipper vi er inblandning i politiken efter valet 2022!

SD Ljungby Krister Salomonsson

Relaterat till artikeln