1.) Frankrike-Belgien och Kroatien-England. Hade du trott på dessa semifinalerna inför VM? Hur slutar matcherna?

2.) Vilken spelare har varit turneringens bästa?

3.) Vilka lag tror du blir att räkna med nästa VM 2022 i Qatar?

Hannes Keynemo

Foto Sara Fridholm

Hannes Keynemo, fotbollsspelare Guddarps IF

1.) - Nej, det hade jag nog inte trott på. Jag trodde mer på Argentina, Brasilien och Tyskland inför VM. Man vet ju att Belgien haft ett starkt lag de senaste fem åren, men jag trodde inte de skulle gå så här långt faktiskt. Frankrike är väl de enda laget av dessa fyra som jag trodde på förhand skulle nå så här långt. Jag tror Frankrike slår Belgien med 3-1 och Kroatien England med 2-0, sen vinner Frankrike finalen.

2.) - Hazard har varit bra, man vet ju sen premier leauge att han är duktig men han har nog överraskat lite ändå. Han är en stabil spelare som är bra på det mesta. Sen tycker jag att Mbappé i Frankrike har blommat ut nu i slutspelet.

3-) - Hmm.. ja, vilka kan det tänkas bli. Spanien kanske, de kanske blommar ut nu och får upp lite yngre spelare i sin generationsväxling. De har ju i princip haft samma lag sedan 2010.

Adnan Bajgora

Foto Elias Ekstrand

Adnan Bajgora, fotbollsspelare Strömsnäsbruks IF

1.) - Nej det trodde jag inte. Jag trodde faktiskt att Belgien skulle gå långt, precis som de gjort, men sen trodde jag mer på Brasilien och Argentina inför VM. Jag tror Belgien vinner VM i slutändan.

2.) - Luka Modric i Kroatien, han är fruktansvärt bra med bollen, har ett bra passningsspel och så gör han en del mål också.

3.) - Frankrike har många bra unga spelare och kan nog bli att räkna med. Spanien känns lite sönderlästa faktiskt, de behöver nog ändra lite i sin taktik. Men det är svårt att peka ut något lag redan idag.

Relaterat till artikeln