Först ut, den 19 juni, är Paret, som består av Ljungbybördiga Tina Runesson och hennes andra hälft Fredrik Jernberg.

De som besökte Sommar i parken i fjol minns säkert duon, som både själva bjuder på sång och erbjuder publiken att sjunga med i diverse allsånger.

Det utlovas ”oförglömliga hits från då till nu, varvat med klassiska hjärtevärmande allsånger” och allsångshäften finns att köpa för en mindre slant.

Den 26 juni är det dags för nästa evenemang i parken. På scenen denna kväll står Kevin Walker, som 2013 blev vinnare av Idol. De som tittade på tv-programmet det året minns säkert att Kevin även hade en stark kärlek till fotbollen, och har en karriär även som elitfotbollsspelare i bagaget.

Sist men inte minst, den 3 juli, strålar två av Sveriges kvinnliga popstjärnor samman på scenen. Det handlar om Isa, med efternamnet Tengblad, känd bland annat från Talang och Melodifestivalen, och om Dotter, som egentligen heter Johanna Jansson och som inte minst gjort sig ett namn genom Walk With Me, en duett där hon sjunger tillsammans med Måns Zelmerlöw, men också hon har varit med i Melodifestivalen.

Bakom Sommar i parken finns Ljungby kommun och eventbolaget RoBeOlé, och som vanligt är det fritt inträde alla kvällarna.