Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sönderslagna takpannor och stulet fotbollsmål

Donationsgatans förskola utsattes under den gångna helgen för skadegörelse utomhus. Även maskiner och verktyg stals under ett inbrott och en Ljungbybo blev av med sitt fotbollsmål.

Någon gång mellan lördag och söndag stals ett fotbollsmål från en privatperson på Dansbanevägen i Ljungby.

Stölden ska ha skett under kvällen/natten och enligt anmälan var målet värt 1 800 kronor.

Under helgen förstördes också ett tak på ett cykelförråd utanför Donationsgatans förskolan. Någon hade slitet av pappen och sedan spritt ut det över utegården. Man upptäckte även att någon hade krossat takpannor på leksaksboden.

I anmälan uppges att skadegörelse under helger och kvällar är vanligt förekommande vid Donationsgatans förskola. Förra helgen förstördes också en grind och ett staket vid deras gungställning.

En dansk medborgare fick också påhälsning av tjuvar vid sitt sommarställe i Issjöa utanför Hamneda. Tjuvar hade brutit sig in i ett intilliggande förråd och stulit diverse verktyg och maskiner. Bland annat stals en vinkelslip, ett röjsåg och en borrmaskin.