Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

South Swedish Rally i Älmhult i fara: ”Vi avvaktar”

Helgen den 22-23 maj ska South Swedish Rally köras i Älmhult. Men tävlingen är nu i fara med anledning av coronavirusets spridning. – Arrangörerna följer händelseutvecklingen skriver Rally-SM i ett pressmeddelande.

South Swedish Rally är nästa deltävling av rally-SM. Tävlingen är planerad att köras helgen den 22-23 maj i Älmhult och arrangörerna avvaktar nu händelserna efter coronavirusets spridning i världen.

”Arrangörerna följer just nu händelseutvecklingen gällande coronaviruset och jobbar för att tävlingen ska kunna genomföras som planerat men avvaktar hur situationen utvecklar sig” skriver Rally-SM i ett pressmeddelande där även tävlingsledare Patrik Persson har uttalat sig:

”Vi kommer att följa de restriktioner som finns från alla parter. Vi kommer även att sätta ett sista datum när vi kommer att meddela om vi kommer köra. Just nu jobbar vi för fullt med alla kringarrangemang, banan är färdig och mäter cirka 12,3 mil. Vi får bara hoppas att man kan häva restriktionerna men vi avvaktar. Mer info kommer om detta” säger Patrik Persson.