Säsongen är snart slut för Kalmar HC som inte kan ta sig till playoff.

Och efter onsdagens seger mot Dalen bekräftade Kalmars forward Johan Järlefält att han jagas av Troja för Barometern.

– De hörde av sig ganska nyligen och jag är så klart sugen på att förlänga säsongen, vilket jag sagt både till mig själv och Troja. Samtidigt står jag under kontrakt med Kalmar nästa säsong. Skulle jag lämna så rör det sig om en utlåning, säger Johan Järlefelt till Barometern.

Även Trojas klubbchef Daniel Håkansson bekräftade uppgifterna för hockeynews.se.

– Vi har ställt en förfrågan. Det är en duktig spelare som jag har haft koll på en längre tid. Johan är en spelskicklig och skridskoskicklig spelare som många klubbar säkert rycker i. Men sedan är det en förhandling mellan klubbarna och sedan mellan oss och Johan.

23-årige Järlefält har haft problem med lite skador under säsongen men har gjort 15 poäng på 21 matcher. Förra säsongen spelade han i Nybro, då blev det 45 poäng på 36 matcher.

Mörrum inte klart

Angående Trojas intresse för Mörrums duo Adam Ingvarsson och Hampus Melén, som Min hockey var först att berätta om, kan det dröja in till fönstrets deadline. Mörrum förlorade nämligen bottenmötet mot jagande Borås under onsdagen och har inte säkrat kontraktet än.

Enligt uppgifter till hockeyjournalisten Henrik Skoglund har Troja även visat intresse för HC Dalens Emil Eriksson, som tidigare har spelat fyra säsonger i allsvenskan med Vita Hästen.

Och Dalens tränare Pelle Gustafsson har bekräftat att laget kommer släppa spelare efter fredagsmatchen.

– Vi har bestämt att vi kommer att släppa spelare efter fredagsmatchen här, är det någon som vill förlänga säsongen kommer vi att erbjuda det, säger Pelle Gustafsson till Jönköpings-Posten.

Enligt uppgifter är HC Dalens Emil Eriksson ett intressant namn för Troja.

Foto Robert Corell

Romfors skadad

Trojas center William Romfors lämnade isen under första perioden mot Halmstad i måndags. Mot Huddinge under onsdagen var han tillbaka – men fick ännu en gång avbryta matchen.

Därmed är Troja ute efter en center och en forward, säger Håkansson till hockeynews.