Ett fritidshus i Gällareböke hade besök av tjuvar någon gång mellan fredagen och lördagen. Någon hade brutit sig in i fritidshuset, och enligt polisanmälan saknas en presenning samt läsk.

En person som parkerat sin bil utanför Markaryds kyrka i helgen lämnade kvar sin handväska i bagaget. Det skulle personen inte gjort, för när denne återvände till bilen var väskan stulen. Polisen uppmanar alla att inte lämna värdesaker i bilen när den står parkerad.

I Traryd har en kvinna anmälts för misshandel. Det var två kvinnor som vid lunchtid på lördagen kom i bråk med varandra, och den ena ska då ha tagit upp och kastat en blomkruka i huvudet på den andra, samt svingat en golfklubba mot henne. Detta orsakade skador i form av skärsår i pannan och på ena handen på kvinnan som utsattes för misshandeln. Kvinnorna kände enligt polisen varandra sedan tidigare.

Och en lastbil utsattes undre natten mellan söndagen och månaden för dieselstöld när den stod parkerad på Ulvarydsvägen i Markaryd. Ur lastbilen slangades cirka 400 liter diesel.