Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Troja förstärker med centerforward

Troja gör två förändringar i truppen inför våren. Johan Järlefelt lånas in från Kalmar HC säsongen ut samtidigt som Mattias Elfström bryter sitt kontrakt. – Johan är en spel- och skridskoskicklig spelare som jag haft koll på ett tag, säger sportchefen Daniel Håkansson i ett pressmeddelande.

I morgon står Troja inför en tuff hemmamatch mot Tranås AIF som liksom Troja är inne i en segersvit. Nu meddelar sportchefen Daniel Håkansson att de förstärker truppen. Johan Järlefelt lånas in säsongen ut från Kalmar HC.

– Johan är en spel- och skridskoskicklig spelare som jag haft koll på ett tag och jag är glad att han kommer in i vårt lag nu i slutet när allt ska avgöras. Han spelar center men kan även gå ytterforward om så krävs, säger Daniel Håkansson.

23-åringen har stått för 15 poäng för Kalmar under säsongen.

Samtidigt meddelar klubben att Mattias Elfström har valt att bryta sitt kontrakt för att flytta hem till Göteborg.

– Mattias har haft en lite jobbig säsong där han själv känner att han inte presterat det han förväntat. En härlig kille som vi önskar stort lycka till i sitt fortsatta liv och hockeykarriär, säger Daniel Håkansson.

Håkansson meddelar också att klubben tittar på ytterligare förstärkningar i och med Elfströms avhopp och William Romfors skada.