Tränarsnack med Pelle Svensson.

– Att vi aldrig gav upp utan kämpade in i det sista, tros att vi fick möblera om i femmorna av olika orsaker. Det var ju också ytterst nära att vi utjämnade i slutsekunderna då vi tog ut målvakten, men tyvärr gjorde deras målvakt en grym räddning.

– Poängmässigt är det de lag som vi haft det tuffast mot, men det är små marginaler som tippat över till deras fördel. De har några spetsspelare i Emil Molin och Patrik Karlkvist samt Henrik Björklund, den senare är främst ett hot i powerplay.

– En hel del. Definitivt borta är Johan ”Bois” Anderssom som dras med ett uttänjt ledband samt Jens Holmström som är avstängd. Johan Nielsen, Mattias Åkesson och Alfred Andersson har samtliga tillfrisknat och är aktuella. Jesper Thörnberg vilade senast, men är fit for fight igen. Lånespelarna Nils Carnbäck (Växjö) och Albin Nilsson (Rögle) finns också tillgängliga. När det gäller William Wennström och Elias Edström tränar båda och är aktuella nästa vecka.

– Noggrannheten kring båda blålinjerna först och främst. Dessutom hoppas jag vi blir lite tuffare i båda slotten framför mål.

– Det är kamp om varje poäng i varje match för samtliga lag som alla har något att spela för. Vi har breddat truppen och nu blir det krig om platserna och därmed bättre träningar. Vi föll senast mot Modo och jag hoppas vår revanschlusta ska tala segerspråk.