Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trojanerna fortsätter leda Värnamo GIK: ”Varit väldigt utvecklande”

Före detta Trojanerna Marcus Bengtsson och Roger Holmström tränade den gångna säsongen Värnamo GIK i hockeytvåan tillsammans. Nu är det klart att båda fortsätter.

Marcus Bengtsson har Diö GoIF som moderklubb med spenderade sina juniorår i Troja och gjorde även några matcher i division 1 och allsvenskan mellan 2007-2010.

Spelarkarriären avslutades i Värnamo GIK 2018 och han gick då direkt in i ledarstaben som assisterande tränare. I februari 2019 tog han över rollen som huvudtränare och nu är det klart att han fortsätter även nästa säsong.

Det gör även hans assisterande tränare Roger Holmström. Holmström spelade i Troja mellan 1986-1995 och har sedan varit tränare för både Diö och Trojas juniorlag.

– För egen del så har säsongen varit väldigt utvecklande. Så med en säsong mer i erfarenhet så blickar vi framåt till en mycket starkare säsong 20/21. Både jag och Roger är väldigt angelägna om att vi ska lyfta, säger Marcus Bengtsson till Värnamo.nu.