Annons
Vidare till smalanningen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ung man hittades död – man anhållen för vållande till annans död

En man sitter anhållen misstänkt för vållande till annans död, enligt Smålandsposten. Mannen ska, enligt tidningen, ha befunnit sig i en lägenhet där en nu död ung man var på fest innan han hittades död.

En man i 50-årsåldern sitter anhållen misstänkt för vållande till annans död enligt tidningen Smålandsposten. Mannen misstänkt vara inblandad i dödsfallet av en man i 25-årsåldern, som under natten till tisdagen hittades död i samhället Lagan i Ljungby kommun, rapporterar tidningen.

– En man är anhållen för vållande till annans död, mer än så kan jag inte säga i dagsläget. Vi håller på och förhör vittnen och det är därför han sitter anhållen, säger åklagare Jonny Philipsson som leder förundersökningen, till tidningen.

Den döde mannen ska, enligt uppgifter till Smålandsposten, ha hittats utomhus i Lagan och det ska ha funnits skador på kroppen som gör att polisen misstänker brott.

Mannen som nu sitter anhållen ska, enligt uppgifterna till Smålandsposten, ha befunnit sig i den lägenhet där den nu döde mannen var på en fest där narkotika förekom.

Inre befäl på polisen i Växjö, Carina Berggren, vill inte kommentera ärendet överhuvudtaget.

– Jag vill inte säga någonting om det ärendet, säger hon till Smålänningen.