Replik

… svar till ”Vägrar vara tyst” i Smålänningen den 27 september.

Jag kan bara hålla med att det är helt oacceptabelt att man 2019 i Sverige ska riskera att råka ut för vandalisering av sin egendom samt behöva överfallslarm och kameror i sitt hem på grund av sin sexuella läggning. Sverige har blivit ett otryggt land att leva i med skjutningar, sprängningar, misshandel, våldtäkter, rån, överfall etcetera. Listan kan göras lång och den S-ledda regeringen har helt tappat kontrollen över situationen och vi kan i det närmaste betraktas som ”laglöst land”.

Jag tycker det är tråkigt att ”Vägrar vara tyst” försöker lägga skulden på Sverigedemokraterna då han hävdar att vi tagit hit tre olika media för att beskriva ”otryggheten” i Strömsnäsbruk och att detta i sin tur trappat upp våldet. Vi har inte tagit hit någon av Radio Kronoberg, Expressen eller Samtiden. Det är enskilda journalister som självmant sökt sig hit. Det känns inte logiskt att anklaga oss för detta och sedan själv gå ut i media och säga att man är otrygg här.

Jag tror att man blivit påverkad av all propaganda från S om att alla partier som inte håller med dem är högerextrema, nu senast M och KD, och sedan i synnerhet SD som man hela tiden hävdar ska ha nazistiska sympatier. Sanningen är att de enda partier som haft ett samarbete med nazisterna är Socialdemokraterna själva samt i liten utsträckning även Centerpartiet. Detta kan ni bland annat se i dokumentären ”Ett folk, ett parti” som ni kan googla på internet. Jag tror inte på att ställa grupper mot varandra utan alla måste samarbeta och samtala med varandra för att göra det bästa för landet och människorna som bor däri. Makten får inte vara drivkärnan!

Socialdemokraterna har även varit snabba med att informera våra invandrande vänner om att ifall Sverigedemokraterna kommer till makten så kommer alla invandrare att bli utvisade direkt. Detta stämmer inte alls. Vi tror på ett rättvist samhälle där alla är lika inför lagen oavsett sexuell läggning, kön, nationalitet, hudfärg, ålder, bostadsort, inkomst, bakgrund etcetera.

Vill ”Vägrar vara tyst” så träffar jag er gärna och berättar mer om vad Sverigedemokraterna står för och vill göra för Sverige och samtliga dess invånare. Smålänningen har kontaktuppgifterna.

Kenth Lassen

ordförande Sverigedemokraterna Markaryd

Relaterat till artikeln